Monteren

U kan uw opnamemateriaal bij ons komen bekijken. Zelf pré-monteren kan op onze iMacs.

Op basis van uw voorbereiding kan u verder werken in een van onze montagecellen. Dat kan met onze vaste monteurs, of met de freelance-monteur van uw voorkeur.

 

Voorbereiding: Visie op iMac

Een eerste controle van het gedraaide materiaal.

Na het inladen van uw beeldmateriaal wil u zich er van vergewissen dat alles volgens plan gedraaid is en het geluid goed zit? Of u wil bepaalde zaken met uw klant doornemen.

Dat kan heel eenvoudig: er staan voor u een 10-tal iMacs met AVID software ter beschikking waarop u uw materiaal kan bekijken. U bekijkt het zo lang en zo breed u maar wil, u kan zelfs al voormonteren indien u wenst.

 

Pre-cutten voor een vlotte montage

Voorbereidend montagewerk met of zonder assistentie.

U kan zelf behoorlijk overweg met AVID-software en wil al een en ander ruw uitproberen? Kom gerust op onze iMacs pre-cutten, ook al plant u elders af te werken.

En hebt u een vraag, of nood om even op weg gezet te worden, onze specialisten zijn in de buurt om u te ondersteunen.

 

Montage, met of zonder monteur

Huur een volledig uitgeruste montagecel, al dan niet met zelf aangebrachte monteur.

U heeft een fantastische freelance monteur op ‘t oog maar wil toch liefst in een professionele omgeving werken én uw klant ontvangen? Dan boekt u bij ons gewoon enkel een montagecel, exclusief monteur.

Of hebt u eerder nood aan een full-service, dan kan u een beroep doen op onze monteurs. U kiest uit monteurs in vaste dienst, of een selectie van freelancers, wij doen de rest!

Concreet:
Montagecel + onze monteurs
Montagecel met freelance door ons te boeken
Montagecel met freelance door u geboekt